Його намагаються переломити: в російській колонії змушують Сенцова відмовитися від голодування
Категорія
Україна
Дата публікації

Його намагаються переломити: в російській колонії змушують Сенцова відмовитися від голодування

Його намагаються переломити: в російській колонії змушують Сенцова відмовитися від голодування
Джерело:  Hromadske

Стан українського політв'язня Олега Сенцова, якого незаконно утримують в російській колонії, стабільний. Але співробітники колонії б'ють на сполох і щодня вмовляють режисера припинити голодування, яке він почав майже чотири місяці тому.

Про стан здоров'я Сенцова повідомив його адвокат Дмитро Дінзе в інтерв'ю "Громадському", передає ONLINE.UA.

"Найбільше через здоров'я Сенцова стурбована колонія, адже там вважають, що він підходить до тієї ситуації, коли будуть незворотні зміни. Його намагаються переломити, щоб він припинив голодування. Ставлять на те, що нібито політичні аргументи вичерпані, і нікому вже не цікаво, що він голодує, тому це нібито безглуздо", - повідомив адвокат.

При цьому Олег Сенцов не здається і не збирається припиняти голодування. Кілька днів тому він в черговий раз відмовився від госпіталізації.

 Олег Сенцов (фото - facebook.com/denisovaombudsman)

Дінзе також підтвердив, що Олег Сенцов дійсно виглядає так, як на фото, які раніше Росія направила Україні. Також за словами адвоката, бранець Кремля сподівається на рішення про його звільнення.

"Звичайно, він сподівається, що буде прийнято відповідне політичне рішення (про його звільнення - ред.), Проте надії все менше ...", - підсумував адвокат.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що петиція на підтримку незаконно ув'язненого в РФ Олега Сенцова, розміщена на сайті Білого дому, зібрала необхідні 100 тисяч підписів. Тепер Білий дім повинен відреагувати на заяву.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?