Лондон передумав виводити свої війська з Європи через агресію Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Лондон передумав виводити свої війська з Європи через агресію Росії

Лондон передумав виводити свої війська з Європи через агресію Росії
Джерело:  online.ua

Влада Великої Британії прийняла рішення не виводити британські війська з Європи, незважаючи на Brexit. Своїх військових Лондон вирішив залишити в Німеччині для стримування російської агресії.

Про це повідомив міністр оборони Британії Гевін Вільямсон, передає ONLINE.UA з посиланням на The Sunday Times.

За словами Вільямсона, на сьогоднішній день зберігається загроза Європі з боку Росії, як за часів холодної війни. Тому Лондон не буде виводити своїх військових з Німеччини, чим покаже Москві, що буде захищати Європу, незважаючи на вихід зі складу Євросоюзу.

"До числа тих, хто повинен залишитися в Німеччині, відноситься інженерний полк, який є провідним підрозділом НАТО по переправам через річки, що дозволяє танкам вступати в бій там, де були зруйновані мости", - підкреслив британський міністр оборони.

Також він зазначив, що армія Великої Британії залишить за собою полігон в районі Падербона, де проходять навчання із застосування танків в боях і відпрацювання масштабних маневрів за участю бронетехніки і піхоти. У Менхенгладбаха також залишиться склад британської бронетехніки, розрахований на 2000 танків і вантажівок.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що постійна представниця Великої Британії в ООН Карен Пірс звинуватила Росію в порушенні заборони на використання хімічної зброї. Крім того, вона зазначила, що РФ грає в кості з життями жителів Солсбері, де отруїли екс-шпигуна Сергія Скрипаля та його дочку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?