Президент Молдови вперше прокоментував аварію за його участю
Категорія
Події
Дата публікації

Президент Молдови вперше прокоментував аварію за його участю

Президент Молдови вперше прокоментував аварію за його участю
Джерело:  online.ua

Президент Молдови Ігор Додон заявив, що в результаті аварії за участю його кортежу на трасі Кишинів-Калараш у нього та членів його сім'ї "все обійшлося без важких травм", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на NewsMaker.md.

Варто зазначити, що перше повідомлення політик опублікував через кілька годин після ДТП на своїй сторінці у Facebook.

"Все в порядку, для мене і членів моєї сім'ї все обійшлося без важких травм", - сказано в повідомленні президента Молдови.

Як стало відомо пізніше, у автомобілі, який зіткнувся з вантажівкою, разом з Додоном була його мати і один із синів. Усі зазнали легких ушкоджень. Докладніших деталей інциденту Додон не повідомив.

Раніше глава Держслужби охорони Молдови та прес-секретар Додона зразу ж після аварії заявили, що президент почуває себе задовільно, медична допомога йому не знадобилася, однак серйозно постраждала мати президента, яка находилась разом з ним в машині в момент ДТП.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в ДТП загинув "прем’єр-міністр" невизнаної Абхазії Геннадій Гагулія.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?