Ти будеш стікати кров'ю: Жириновський вдарив людину на акції протесту в РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Ти будеш стікати кров'ю: Жириновський вдарив людину на акції протесту в РФ

Ти будеш стікати кров'ю: Жириновський вдарив людину на акції протесту в РФ
Джерело:  online.ua

Російський депутат, лідер ЛДПР Володимир Жириновський на акції проти підвищення пенсійного віку, яка проходила в Москві, вдарив мітингувальника, передає ONLINE.UA з посиланням на "Говорит Москва".

На відео можна побачити, як один з учасників акції кричить образи на адресу політика - після цього депутат у відповідь б'є чоловіка по обличчю.

"Як дам в череп, ти будеш кров'ю стікати, скотина", – заявив Жириновський, кидаючись на чоловіка.

Пізніше скандальний політик прокоментував свій вчинок і назвав побиту ним людину провокатором.

"Він нахаба. Я йому кажу: ти паспорт покажи, хто ти такий?! Намагається показати – і знову не показує. Тобто провокатор. Обов'язково потрібно його покарати, людина поводилася по-хамськи і агресивно, намагався перейти до фізичних дій і погроз", – заявив Жириновський.

Окрім того, лідер ЛДПР розповів, що планує внести на розгляд Держдуми законопроект про позбавлення волі на 5 років за будь-яку образу представника влади.

"Учасники акції зробили заявку нібито проти пенсійної реформи, а там були одні крики: "Нам цар не потрібен, і ми – влада". Хулігани і шпана, які ображали президента, прем'єр-міністра і депутата Держдуми. За образу відповідатимуть", – сказав російський політик.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в США заявили, що телезвернення Путіна до росіян про підвищення пенсійного віку в Росії стало знаком того, що лідер Кремля боїться громадського невдоволення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?