Дуже хороший, щоб поспати: Трамп кумедно потролив Барака Обаму
Категорія
Політика
Дата публікації

Дуже хороший, щоб поспати: Трамп кумедно потролив Барака Обаму

Дуже хороший, щоб поспати: Трамп кумедно потролив Барака Обаму
Джерело:  online.ua

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що в нього не вистачило терпіння додивитися виступ свого попередника Барака Обами і тому він просто заснув. Про кумедний випадок голова Білого дому розповів під час зустрічі з прибічниками у штаті Північна Дакота, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

"Я перепрошую, я дивився його, але я заснув. Він дуже хороший, дуже хороший, щоб поспати", – сказав Трамп.

Нагадаємо, декілька днів тому Обама виступив на передвиборчому мітингу у штаті Іллінойс, де розкритикував політику Трампа. Він заявив, що чинний президент використовує "страхи і гнів" американців собі на користь і тим самим їх роз'єднує.

"Не потрібно бути демократом або республіканцем, аби стверджувати, що ми не повинні наражати на нападки людей тільки через те, який вони мають вигляд або як вони моляться. Ми маємо повстати проти дискримінації і дати зрозумілу й чітку відповідь тим, хто симпатизує нацистським ідеям", – сказав екс-президент США.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше екс-президент США Барак Обама вперше виступив з промовою після відходу з поста президента. Він розкритикував популістські рухи до авторитаризму, а також підкреслив, що багато світових лідерів "остаточно втратили сором".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?