ЗМІ: США готуються вдарити по силах РФ в Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

ЗМІ: США готуються вдарити по силах РФ в Сирії

ЗМІ: США готуються вдарити по силах РФ в Сирії
Джерело:  online.ua

Влада США обмірковує, чи будуть американські сили завдавати ударів по російських та іранських військових в Сирії в разі атаки проти урядових сил САР.

Про це повідомляє газета Wall Street Journal з посиланням на свої анонімні джерела, передає ONLINE.UA.
Як стало відомо нещодавно, президент Сирії Башар Асад схвалив використання хлорину в ході атаки проти останнього великого оплоту повстанців в країн", якою вважається провінція Ідліб. Джерела видання пояснюють, що саме це може спровокувати американські збройні сили завдати удару у відповідь.

"Пентагон розробляє військові сценарії, але Трамп ще не вирішив, що саме буде вважатися підставою для військової відповіді і чи будуть США атакувати російські або іранські військові сили, що допомагають Асаду в Сирії", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що поки офіційні особи США відмовляються коментувати інформацію про те, що США вдадуться до авіаударів по Сирії в разі атаки з використанням отруйних речовин.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше влада РФ заявила, що 2 американські літаки F-15 завдали ударів по сирійській провінції Дейр-ад-Зор фосфорними боєприпасами — в Мінобороні США зразу ж заперечили цю інформацію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?