Додона намагалися вбити: молдовські політики б'ють на сполох
Категорія
Політика
Дата публікації

Додона намагалися вбити: молдовські політики б'ють на сполох

Додона намагалися вбити: молдовські політики б'ють на сполох
Джерело:  online.ua

Політична еліта Молдови переконана, що аварія, в яку потрапив кортеж з Ігорем Додоном, була спробою вбивства президента країни, передає ONLINE.UA з посиланням на Deschide.

Зокрема, з такою заявою виступив відомий соціаліст Влад Батринча.

"Це не випадковість, а прямий удар в автомобіль. Це спроба вбивства!" - прокоментував він ДТП.

 Трохи пізніше директор лікарні швидкої медичної допомоги Міхай Чокан заявив, що президент і його родина пройшли огляд, травм або переломів виявлено не було. Їхній стан був задовільний і вони зразу ж вирушили додому. Однак соціаліст Іон Чебан розповів, що глава держави, його мати і син отримали серйозні травми в результаті аварії.

"Пан президент не став розповідати про наслідки аварії, тому що не хотів акцентувати увагу на свому стані. Однак ми з'ясували, що насправді були виявлені травми як у нього, так і у його дитини і матері ", - сказав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент Молдови Ігор Додон заявив, що в результаті аварії за участю його кортежу на трасі Кишинів-Калараш у нього та членів його сім’ї "все обійшлося без важких травм".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?