Екс-главаря "ЛНР" Плотницького помітили в одному з ресторанів Москви - фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Екс-главаря "ЛНР" Плотницького помітили в одному з ресторанів Москви - фото

Екс-главаря "ЛНР" Плотницького помітили в одному з ресторанів Москви - фото
Джерело:  online.ua

Колишнього главаря "ЛНР" Ігоря Плотницького помітили в одному з московських ресторанів. Фотодокази на своїй сторінці у Facebook опублікувала група "Інший Луганськ", передає ONLINE.UA.

"Істинний, легітимний, народообраний Вождь детектед. Мабуть, він там з якоюсь затяжною дипломатичною місією", - йдеться у підписі до фото в соціальній мережі.

Варто зазначити, що раніше Красногвардійський райсуд Дніпра оголосив обвинувальний акт щодо колишнього лідера самопроголошеної "ЛНР" Ігоря Плотницького у справі про збитий літак Іл-76 з 49 українськими військовими в червні 2014 року за Луганськом.

Пізніше стало відомо, що рік тому в Луганську у Плотницького стався конфлікт з "міністром" Ігорем Корнетом, який привів до "відставки" глави "республіки".

Як відомо, екс-ватажок "ЛНР" після втечі з окупованого Луганська проживає в Москві, але не має повної свободи пересування. Його дійсно на кілька тижнів затримували спецслужби РФ, але після допитів випустили на свободу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, Плотницький продовжує спілкуватися з "чиновниками ЛНР". Більш того, в окупованому Луганську також не виключають, що Плотницький може повернутися на свій так званий пост, що турбує нинішнє "керівництво ЛНР".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?