Скандальний кліп Каньє Веста став хітом мережі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Скандальний кліп Каньє Веста став хітом мережі

Скандальний кліп Каньє Веста став хітом мережі
Джерело:  online.ua

Популярний американський репер і чоловік Кім Кардашьян Каньє Вест спільно з колегою по сцені Лі Пампом нещодавно презентували кліп на пісню "I Love It". Ролик за лічені години зібрав мільйони переглядів в YouTube, передає ONLINE.UA. 
Вказано, що артисти впереше показали свою нову роботу на церемонії нагородження Pornhub, яку зрежисував Вест.
У ролику також бере участь актриса Аделе Гівенс. Репери, одягнені в дивні квадратні костюми, йдуть по коридору за актрисою і корчать їй пики. Зірка в цей момент розповідає інтимні історії.

Ролик за кілька днів набрав більш ніж 36 мільйонів переглядів. Автором кліпу став американський режисер Спайк Джонс. Варто зазначити, що раніше він працював над фільмом Her (Вона) і рекламою Apple.

На даний момент глядачі оцінили ролик 1,5 мільйонами лайків. Однак дизлайків теж чимало - 260 тисяч. В коментарях можна зустріти як схвальні відгуки, так і жорстку критику кліпу.

"Що це за дурня?; Класний кліп, вони не перестають мене дивувати; чесно кажучи, очікував більшого; маючи стільки грошей - можна було б зняти щось цікавіше; передивився уже декілька разів - дуже класний кліп", - пишуть шанувальники творчості реперів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше популярний американський репер Каньє Вест заявив, що серйозно розглядає можливість брати участь у виборах президента США в 2024 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?