Хімвикид в Армянську: відомі перші результати перевірки повітря
Категорія
Події
Дата публікації

Хімвикид в Армянську: відомі перші результати перевірки повітря

Хімвикид в Армянську: відомі перші результати перевірки повітря
Джерело:  online.ua

Згідно з першими результатами перевірки пересувної лабораторії, яка працює поблизу адмінмежі з окупованим Кримом, перевищення гранично допустимих концентрацій забруднюючих речовин в повітрі виявлено не було.

Про це на своїй сторінці у Twitter повідомило Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України, передає ONLINE.UA.

"Кожні 20 хвилин відбираються проби повітря. За результатами аналізу в селах Олександрівка, Олексіївка, Гаврилівка Каланчацького району перевищеня гранично допустимих концентрацій забруднюючих речовин не виявлено", - сказано в повідомленні.

Зранку в понеділок у МінТОТ також оприлюднили результати перевірки повітря в районі села Першоконстянтинівка Чаплинського району. Там перевищень теж не зафіксовано.

Пересувна лабораторія продовжить свою роботу в районі села Преображенка Каланчацького району.

Нагадаємо, окупаційна "влада" Криму ухвалила рішення зупинити завод "Титан", через який сталася недавня хімічна катастрофа. Підприємство закрили до того моменту, поки не буде проведена модернізація і інвентаризація технологічного процесу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент України Петро Порошенко заявив, що екологічна катастрофа в окупованому Армянську сталася внаслідок тренувань російських військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?