Кім Чен Ин зізнався, як насправді ставиться до Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Кім Чен Ин зізнався, як насправді ставиться до Трампа

Кім Чен Ин зізнався, як насправді ставиться до Трампа
Джерело:  online.ua

Глава КНДР Кім Чен Ин зізнався, що непохитно довіряє президенту США Дональду Трампа і хоче досягти денуклеаризації Корейського півострова до того, як глава Білого дому завершить свій президентський термін.

Про це повідомляє CNN з посиланням на південнокорейських офіційних осіб, передає ONLINE.UA.

"Ця довіра, незважаючи на деякі труднощі, що виникли в ході переговорного процесу між США і Північною Кореєю, буде продовжуватися"– заявив спеціальний посланець Південної Кореї, який нещодавно зустрічався з Кім Чен Ином у Пхеньяні.

Окрім того, вказано, що влада КНДР планує вжити активніших кроків щодо відмови від свого ядерного арсеналу, якщо ці заходи будуть підкріплені відповідними діями з боку Білого дому.

Також повідомляється, що зустріч Кім Чен Ина із президентом Південної Кореї Мун Чже Іном відбудеться у Пхеньяні 18-20 вересня. Це буде перша поїздка південнокорейського лідера до столиці Північної Кореї із 2007 року.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, американський лідер Дональд Трамп заявив, що дуже задоволений рішенням лідера Північної Кореї Кім Чен Ина провести денуклеаризацію Корейського півострова до кінця першого президентського терміну. Цікаво, що голова Білого дому несподівано для всіх закликав його "не поспішати".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?