Ставлення Британії до Путіна різко погіршилося - названа причина
Категорія
Політика
Дата публікації

Ставлення Британії до Путіна різко погіршилося - названа причина

Ставлення Британії до Путіна різко погіршилося - названа причина
Джерело:  online.ua

Ставлення жителів Великої Британії до режиму президента Росії Володимира Путіна різко погіршилося після отруєння колишнього подвійного агента Сергія Скрипаля та його доньки Юлії в Солсбері.

Про це публіцист Едвард Лукас пише у статті Тіmеѕ, передає ONLINE.UA.

Автор зазначає, що Кремль робить усе можливе, щоб не дозволити британській поліції, представникам служби охорони здоров'я, уряду та іншим пояснити, що насправді сталося.

"Більше ніхто не сперечається про те, чи шкідливий режим Володимира Путіна. Замість цього британці намагаються розібратися в природі цього зла і зрозуміти, що з ним робити... Наша тактика в інформаційній війні – лише частина більш загального кола питань щодо стратегії реагування на дії ворожої держави, які до певного часу неможливо кваліфікувати як відкриту війну", – пише Лукас.

Він також підкреслив, що на даний момент РФ не визнає міжнародних норм і застосовує тактику терору, типу вбивств і кібератак. Він стверджує, що у розпорядженні Путіна ціла мережа відкритих і таємних прихильників.

"У цій ситуації Британії необхідні сили стримування. Це передбачає підвищення витрат на оборону і зміну її структури. Окрім цього, Британії слід переглянути бізнес-модель", - вважає публіцист.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше прем’єр-міністерка Великої Британії Тереза Мей заявила, що росіяни Олександр Петров та Руслан Боширов, яких британські слідчі підозрюють у виконанні отруєння в Солсбері, є офіцерами ГРУ – військової розвідки РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?