У Грузії кандидат у президенти розмістив рекламу на порносайті - фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Грузії кандидат у президенти розмістив рекламу на порносайті - фото

У Грузії кандидат у президенти розмістив рекламу на порносайті - фото
Джерело:  online.ua

Кандидата в президенти від партії Гірчі Зураб Джапарідзе розмістив свою рекламу на порносайті Porn-Hub. Сам політик згодом заявив, що це - "звичайне бізнес-рішення", передає ONLINE.UA з посиланням на Грузія онлайн.

Вказано, що на сайті нещодавно з'явилися банери з наступними написами: "Не обіцяю збільшення розміру!" і "Більше сексу, більше свободи!".

Кандидат в президенти розповів, що банери, які з'явилися тільки 8 вересня, за чотири години мали до 40 тисяч показів. Політик додав, що поки не вирішив, скільки грошей витратить на цю кампанію.

"Один користувач із Грузії, в середньому, проводить 8-9 хвилин на сайті Porn-Hub. За цей час він може бачити перифирійним поглядом мій банер. Як на мене, це в тисячу разів ефективніша реклама, ніж всі телевізійні або вуличні реклами-спектаклі всіх інших кандидатів разом узятих", - заявив Джапарідзе.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що міністр транспорту і комунікації Норвегії  Кетіл Сульвік-Ольсен зважився піти у відставку, щоб дати можливість побудувати кар’єру своїй дружині. Політик зізнався, що разом із коханою і двома дітьми вони переїжджають до США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?