Все для шантажу: експерт пояснив, навіщо Кремль ліквідував Захарченко
Категорія
Політика
Дата публікації

Все для шантажу: експерт пояснив, навіщо Кремль ліквідував Захарченко

Все для шантажу: експерт пояснив, навіщо Кремль ліквідував Захарченко
Джерело:  24 канал

Голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко вважає, що оголошення "місцевих виборів" в ОРДЛО окупаційною владою, як і призначення Пушиліна замість вбитого Захарченка – частина стратегії помічника Путіна Владислава Суркова, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Експерт переконаний, що Кремлю вигідні Мінські угоди, проте Москва навмисно загострює ситуацію призначенням місцевих виборів в ОРДЛО, піднімає ставки, щоб шантажувати західних переговорників, а через них – Київ.

"Стратегія Суркова – заморожування конфлікту. Для цього треба зберігати всю цю міфоструктуру в ОРДЛО, відповідно, провести вибори. Але Сурков не хоче відмовлятися від переговорів про можливу реінтеграцію цих територій на російських умовах. Тому його тактика – загострення, щоб зіграти на шантажі, ультиматумі через вбивство Захарченка"– підкреслив Володимир Фесенко.

Експерт також зазначив, що прізвища, які стояли на угодах від так званих "ДНР" і "ЛНР", нічого не значать.

Нагадаємо, що так званий "народний совєт ДНР" призначив т.в.о. ватажка бойовиків ОРДО свого "голову" Дениса Пушиліна.

Як повідомляв ONLINE.UA, російська ФСБ заявляє, що затримала члена терористичної організації "Ісламська держава", який нібито за завданням СБУ готував вбивство екс-главаря "ДНР" Олександра Захарченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?