Бойовики з мінометів обстріляли Кримське і Луганське: ЗСУ зазнали втрат
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики з мінометів обстріляли Кримське і Луганське: ЗСУ зазнали втрат

Бойовики з мінометів обстріляли Кримське і Луганське: ЗСУ зазнали втрат
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі напружена. Бойовики зривають оголошене перемир'я і здійснюють чергові провокації, обстрілюючи українських захисників з забороненої Мінськими угодами зброї. В результаті бойових дій загинув один боєць ЗСУ, ще один український військовий поранений.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу, 10 вересня, бойовики 24 рази відкривали прицільний вогонь по позиціях ЗСУ. Вони вели обстріли з БМП, великокаліберних кулеметів, гранатометів різних систем і стрілецької зброї в районі Золотого, Майорська, Шумів, Гнутового, Павлопіля, Південного, Лебединського та Широкино. Під ворожі обстріли з 82-мм і 120-мм мінометів потрапили українські захисники Кримського, Луганського та Водяного.

На все провокації бойовиків українські військові давали адекватну відповідь. За даними розвідки, за минулу добу було знищено двох окупантів і ще чотирьох поранено.

"З початку доби, 11 вересня, ворог з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил поблизу Кам'янки і Широкино. В результаті обстрілу один військовослужбовець отримав поранення", - йдеться у зведенні ООС.

Раніше ONLINE.UA публікував фото молодого українського військового, який загинув в результаті ворожого обстрілу під Маріуполем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?