Росія почала найбільші в історії військові навчання
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія почала найбільші в історії військові навчання

Росія почала найбільші в історії військові навчання
Джерело:  online.ua

Російська армія 11 вересня почала найбільші в історії навчання "Восток-2018". Вони стартували на Далекому Сході Росії і триватимуть до 17 вересня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу російського Міноборони.

Найбільші за останні 40 років військові навчання російської армії проходять під керівництвом міністра оборони РФ Сергія Шойгу. У них візьмуть участь 300 тисяч військовослужбовців, задіють понад тисячу летальних апаратів, 80 кораблів і близько 36 тисяч танків та бронетранспортерів.

Масштабні навчання російської армії будуть проходити в два етапи: на першому буде розгортання угруповання військ на Далекому Сході і нарощування угруповання ВМФ, а на другому - російські військові відпрацюють управління військами в умовах оборони.

Раніше в НАТО висловили стурбованість з приводу масштабних військових навчаннь, які проходять в Росії. В Альянсі сподіваються, що Москва проведе їх у передбачуваній і прозорій манері.

Як повідомляв ONLINE.UA, 3 вересня в Україні почалися багатонаціональні військові навчання "Репід Трайдент - 2018" (Rapid Trident - 2018), в яких беруть участь підрозділи армій НАТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?