Білий дім розкрив деталі листа Кім Чен Ина Трампу
Категорія
Політика
Дата публікації

Білий дім розкрив деталі листа Кім Чен Ина Трампу

Білий дім розкрив деталі листа Кім Чен Ина Трампу
Джерело:  Reuters

Глава КНДР Кім Чен Ин кілька днів тому направив новий особистий лист американському голові Дональду Трампу, зміст якого розкрили в Білому домі. Північнокорейський лідер попросив про нову зустріч, на яку погодився Трамп.

Подробиці листа Кім Чен Ина Дональду Трампу повідомила прес-секретарка Білого дому Сара Сандерс, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

За словами Сандерс, лист Кім Чен Ина Трампу був "дуже теплим і позитивним". У ньому глава КНДР підтвердив свою готовність до ядерного роззброєння Корейського півострова, але попросив про другу зустріч з Трампом. Прес-секретарка Білого дому більше не розкрила деталей послання, зазначивши, що оприлюднить його зміст тільки якщо Кім Чен Ин дасть на це згоду.

При цьому Сандерс зазначила, що Вашингтон і Пхеньян вже розглядають можливі дати нової зустрічі Трампа і Кім Чен Ина. Переговори плануються на найближчий час.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Трамп звернувся до несподіваним проханням до Кім Чен Ина не поспішати з денуклеаризацією. Також він раптово скасував візит держсекретаря США Майка Помпео в Пхеньян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?