Стан голодуючого Олега Сенцова погіршився: він написав заповіт
Категорія
Україна
Дата публікації

Стан голодуючого Олега Сенцова погіршився: він написав заповіт

Стан голодуючого Олега Сенцова погіршився: він написав заповіт
Джерело:  online.ua

В українського політв'язня Олега Сенцова, який голодує вже майже 4 місяці, розвинулася гіпоксія. Режисер написав заповіт на свою творчість.

Про це Сенцов повідомив в листі своїй сестрі Наталії Каплан, повідомляє ONLINE.UA.

Бранець Кремля написав, що живе просто за інерцією і з кожним днем почувається все гірше. Він вже не вірить в те, що його звільнять, але підкреслює, що здаватися не збирається.

"Стан у мене приблизно такий ж: стабільно-паскудний, до всіх старих спецефектів тепер ще додалася гіпоксія - це нестача кисню в органах, в основному серці і мозку. Туман в голові, все крутиться, тіло, голова і кінцівки німіють. Кровоносна система взагалі не справляється", - написав Олег.

Нагадаємо, Олег Сенцов оголосив голодування 14 травня. Він вимагає від російської влади відпустити всіх українських політв'язнів. Москва тримає українського режисера в російській колонії "Білий ведмідь" за полярним колом в Ямало-Ненецькому автономному окрузі РФ. Російська сторона відмовляється звільняти голодуючого режисера, наполягаючи на тому, щоб він особисто попросив Путіна про помилування.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в російській колонії намагаються змусити Сенцова відмовитися від голодування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?