Джошуа неочікувано звернувся до Усика
Категорія
Спорт
Дата публікації

Джошуа неочікувано звернувся до Усика

Джошуа неочікувано звернувся до Усика
Джерело:  online.ua

Чемпіон світу за версіями WBA Super, WBO і IBF Ентоні Джошуа дав кілька порад Олександру Усику перш, ніж той перейде у надважку вагу. Він підкреслив, що в українського боксера є перспективи в надважкій вазі, проте головне - все робити правильно, передає ONLINE.UA з посилання на BoxingScene.

"Раніше такі здоровані, як я, як Деонтей Вайлдер або ж, як Тайсон Ф'юрі виглядали незграбними. Але тепер все інакше. У нас відмінна координація, ми як і раніше можемо гарненько жахнути, ми фізично міцні. Про це я і говорю. Усику необхідно рухатися послідовно, не перестрибувати сходинки. Він повинен спершу зрозуміти, як це, коли по тобі влучає дядько вагою 108-114 кг", - сказав Джошуа.

Окрім того, він також додав, що у супертяжах далеко на одній техніці не виїдеш. За словами легендарного спортсмена, найважливіше - воля до перемоги.

"Важливо, чи можеш ти вистояти під ударами. Знаю, у нього відмінний аматорський досвід. Знаю, він був гарний у важкій вазі. Але в хевівейті випробування треба буде пройти не тільки його техніці, але і його волі до перемоги. Мені буде дуже цікаво подивитися, як він з усім цим впорається. Я дуже радий вітати Усика в надважкій вазі. Вважаю, він - відмінний актив для нашого дивізіону", - сказав Джошуа.

Як повідомляв ONLINE.UA, український боксер  Олександр Усик  увійшов до Топ-10 кращих боксерів світу  за рейтингом BoxRec. Він посідає 7 місце, маючи в активі 692 очки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?