Лобода шокувала незвичним вбранням на "Новій Хвилі"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Лобода шокувала незвичним вбранням на "Новій Хвилі"

Лобода шокувала незвичним вбранням на "Новій Хвилі"
Джерело:  online.ua

Скандальна українська співачка Світлана Лобода виступила на фестивалі "Нова хвиля" в Росії в незвичайній сукні блакитного кольору. Світлину з концерту зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

Відомо, що Лобода придбала сукню від Gucci за чотири тисячі євро. Не всім фанатам співачки дорога сукня сподобалася. Шанувальники підкреслили безглуздість вбрання і виграшний вигляд самої співачки на його тлі.

Користувачі назвали сукню шторою і висловили припущення, що "чим безглуздіше вбрання, тим Лобода і привабливіша".

Варто зазначити, що майже всі користувачі відзначили, що у Лободи красиві довгі ноги.

"Лобода прекрасна, а сукня жахлива; ноги дуже класні; вау-вау-вау; Боже, що це за сукня; як можна одягти щось подібне; виступ був шикарний, проте вбрання можна було б підібрати набагато краще; що за смак?; вона завжди прекрасна; мені дуже подобається; чудова фігура; шикарна жінка - шикарне вбрання", - пишуть в коментарях до фото шанувальники співачки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Лобода опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram яскраву світлину з молодшою сестрою Євгенією. За лічені години фото зібрало тисячі лайків та коментарів. Варто зазначити, що артистка не часто показує сімейні фото з доньками або іншими родичами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?