Збірна України з футболу увійшла в ТОП-5 найсильніших команд Ліги націй
Категорія
Спорт
Дата публікації

Збірна України з футболу увійшла в ТОП-5 найсильніших команд Ліги націй

Збірна України з футболу увійшла в ТОП-5 найсильніших команд Ліги націй
Джерело:  online.ua

Українська збірна з футболу тріумфально стартувала в новому сезоні Ліги націй. Команда увійшла в рейтинг найсильніших команд, які жодного разу не програли в рамках підготовки до участі в турнірі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Gracenote Live.

Всього збірна України зіграла в рамках підготовки до Ліги націй шість матчів, два з яких завершилися внічию (з Саудівською Аравією 1:1 і з Марокко 0:0), а чотири - перемогою команди Андрія Шевченка. Зокрема, українська збірна виграла у збірної Японії з рахунком 2:1, у Албанії з рахунком 4:1, а також в товариських матчах з Чехією (2:1) і Словаччиною (1:0).

У ТОП-5 найсильніших команд Ліги націй також увійшли ще чотири збірні. У 2018 році жодного разу не програли команди Румунії, Іспанії, Андорри та Косово. Відзначається, що Іспанію включили в рейтинг непереможних незважаючи на її програш Росії на чемпіонаті світу-2018, так як цей турнір не враховувався при складанні рейтингу.

Нагадаємо, перший тур Ліги націй стартував 6 вересня. Збірна України на цьому етапі перемогла суперників з Чехії з рахунком 2:1. У другому турі, 9 вересня, Україна обіграла збірну Словаччини з рахунком 1:0. На наступному етапі, 16 вересня, Україна зіграє з Чехією, а 16 листопада зі Словаччиною.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, збірна України на останній хвилині забила гол у ворота чеської команди в першому матчі новоствореного турніру Ліга націй, завдяки чому здобула перемогу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?