Вихідні в жовтні 2018 року: як будуть відпочивати українці на свята
Категорія
Україна
Дата публікації

Вихідні в жовтні 2018 року: як будуть відпочивати українці на свята

Вихідні в жовтні 2018 року: як будуть відпочивати українці на свята
Джерело:  online.ua

У жовтні українці матимуть додатковий вихідний з нагоди Дня захисника України, який відзначають 14 числа. У 2018 року це свято випадає на неділю, в зв'язку з чим вихідний переноситься на понеділок, 15 жовтня, повідомляє ONLINE.UA.

З нагоди Дня захисника в українців вийдуть триденні канікули з 13 по 15 жовтня включно. Цей вихідний передбачений Кабінетом міністрів в офіційному календарі святкових днів.

Таким чином, в жовтні українці будуть відпочивати 6 і 7 числа (субота і неділя), 13,14 і 15 числа (субота, неділя і понеділок), 20-21 та 27-28 числа, які випадають на вихідні.

Нагадаємо, День захисника України є державним святом, яке було засновано в 2015 році, після початку збройного конфлікту на Донбасі і анексії Криму Росією. У зв'язку з ним в Україні скасували радянське свято День захисника вітчизни, який відзначається 23 лютого.

Слід зауважити, що згідно з календарем вихідних, ще один додатковий вихідний в 2018 році в українців буде в грудні. Відпочивати в Україні будуть у вівторок, 25 грудня, коли відзначається католицьке Різдво. У Мінсоцполітики запропонували перенести вихідний з 22 грудня на понеділок, 24 грудня, щоб не розривати триденні канікули, а суботу зробити робочою.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Кабмін затвердив перенесення робочих днів в Україні на 2018 рік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?