Нікі Мінаж прокоментувала бійку з відомою співачкою - шокуюче відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Нікі Мінаж прокоментувала бійку з відомою співачкою - шокуюче відео

Нікі Мінаж прокоментувала бійку з відомою співачкою - шокуюче відео
Джерело:  online.ua

Епатажна реп-виконавиця Нікі Мінаж і популярна співачка Cardi B нещодавно влаштували справжню бійку на вечірці журналу Harper's Bazaar, яка відбувалась в Нью-Йорку. На щастя, обійшлося без серйозних травм, передає ONLINE.UA з посиланням на TMZ.

Як повідомляє видання, Нікі Мінаж розмовляла з одним з відвідувачів заходу, а Cardi B в цей момент накинулась ззаду на співачку. Після слів останньої "Дозволь мені дещо тобі пояснити", в голову Нікі полетів туфель і співачки розпочали бійку.

Після інциденту Cardi B пояснила, що причиною її агресії стали висловлювання Нікі Мінаж, які стосуються її дочки та кар'єри.

"Але коли ти почала брехати про мою дитину, лайкати коментарі про мене як про матір, про мої методи виховання, ти перейшла межу! Я занадто багато працювала і пройшла такий довгий шлях не заради того, щоб хтось критикував мій успіх", – заявила Cardi B.

Нікі Мінаж також прокоментувала бійку і відкинула звинувачення колеги по сцені.

"Це все брехня! Я б ніколи не стала говорити погані речі про чужу дитину. Всі ці плітки огидні. Мені соромно за те, як все це виглядало з боку. І це божевілля, що мене зробили винною в цій історії", – сказала Мінаж.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що епатажна співачка Нікі  Мінаж випустила новий кліп на пісню "Bed". У відео "королева хіп-хопу" постала в образі напівоголеної русалки, чим привела в захват шанувальників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?