Меган Фокс показала, як виглядає її красуня-матір
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Меган Фокс показала, як виглядає її красуня-матір

Меган Фокс показала, як виглядає її красуня-матір
Джерело:  online.ua

Відома голлівудська акторка Меган Фокс опублікувала на своїй сторінці в Instagram світлину з матір'ю Глорією. Зірка відправилася з мамою на відпочинок до Туреччини і демонструє шанувальникам у соціальних мережах ніжні сімейні світлини, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що красуня рідко показує особисте життя у соціальних мережах. Однак цього разу вирішила зробити сюрприз фанатам. На фото щасливі Меган та її мама Глорія зворушливо усміхаються та насолоджуються компанією одна одної.

"З королевою відвідуємо Трою і вивчаємо чудовий острів Бозджаада в надії знайти докази того, що "Іліада" Гомера була не просто епічною поемою", – зазначила Меган.

Шанувальники акторки зазначають, що вони з мамою дуже схожі.

"Які ви красиві; матуся надзвичайно гарна; як дві краплі води; я й не думала, що у Меган така гарна мама; тепер ми знаємо, як виглядає найкрасивіша зіркова матуся; дуже миле фото; давай більше фото з родиною; я зворушена; Меган, ви красуні", - пишуть в коментарях до знімку фанати Меган Фокс.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що актори Меган Фокс і Брайан Остін Грін потрапили в об’єктиви фотографів на тематичній виставці гарбузів в Малібу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?