Названо найбільш нещасливу країну на планеті
Категорія
Світ
Дата публікації

Названо найбільш нещасливу країну на планеті

Названо найбільш нещасливу країну на планеті
Джерело:  online.ua

Найбільш нещасливою країною у світі визнано Центральноафриканську республіку. Дослідники зазначають, що саме там бойові дії між різними угрупованнями змусили десятки тисяч людей покинути свої будинки, передає ONLINE.UA з посиланням на Gallup.

Друге місце в антирейтингу посідає Ірак з показником 59%. Крім того, в списку є Південний Судан (нещасливі 55% населення), Єгипет (47%) та Іран (45%).

Лідерами з позитивних емоцій стали латиноамериканські країни. Так, перші три місця в рейтингу найщасливіших країн зайняли Парагвай (85% населення), Колумбія і Сальвадор (по 82%).

"Рівень щастя у світі в 2017 році перебував на найнижчому рівні за останнє десятиліття. Кількість людей, які говорять, що відчувають стрес і занепокоєння, зростає.Соціологи запитали дорослих людей в 147 країнах про те, чи відчували вони позитивні емоції днем раніше. Всього дослідники провели понад 145 тис. інтерв'ю. Як мінімум, 70% людей сказали, що відчували щастя, посміхалися або багато сміялися", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що дослідження рівня щастя у світі ведуться з 2006 року, і, порівняно з результатами попередніх років, показник 2017 року - найгірший.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що журнал The Economist оприлюднив щорічний рейтинг найкомфортніших для проживання міст світу Global Liveability Index 2018. Столиця України, Київ, опинилася в ньому на 118 позиції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?