Грандіозна презентація Apple 2018: онлайн-трансляція
Категорія
Технології
Дата публікації

Грандіозна презентація Apple 2018: онлайн-трансляція

Грандіозна презентація Apple 2018: онлайн-трансляція
Джерело:  online.ua

Довгоочікувана презентація Apple 2018 розпочнеться 12 вересня о 20:00 за київським часом. Легендарна компанія планує представити три, а то й чотири моделі iPhone, нові Apple Watch, оновлений iPad та багато іншого, передає ONLINE.UA.

Дізнатися перші подробиці ви зможете у нас на сайті, ввімкнувши онлайн-трансляцію презентації, яка пройде в залі Театру Стіва Джобса в США.

Як повідомляється, компанія покаже три нові смартфони — iPhone XS, iPhone XS Plus і iPhone XC з екранами на 5,8, 6,5 6,1 дюйма відповідно.

"Ці гаджети отримають поліпшені OLED-дисплеї з мінімальними рамками, найпотужніший процесор A12, вдосконалені камери - подвійні вертикальні, підтримку ще більш швидкої зарядки і прискорену бездротову зарядку. Об'єм оперативної пам'яті 5,8-6,5-дюймових iPhone XS складе 4 ГБ, вбудованою - 64, 256 і 512 ГБ. З приводу 6,5-дюймової новинки Apple є інформація, що компанія відмовиться від слова "Plus". Також новий флагман, за словами джерел, може отримати назву iPhone XS Max", - сказано в повідомленні.

Раніше в мережі поширили інформацію, що Apple може назвати бюджетну модель iPhone 9, однак зараз експерти кажуть, що смартфон може отримати назву iPhone ХС або iPhone Xr. Цей гаджет отримає LCD-дисплей замість OLED і екран в 6,1 дюйма. За попередніми даними, новий смартфон Apple буде доступний у трьох кольорах – червоному, білому і синьому.

Окрім того, очікується також презентація двох iPad Pro з екранами 11 і 12,9 дюймів. Основні характеристики новинок Apple - відсутність кнопки Home, розпізнавання осіб, мінімальні рамки.
Розумний годинник Apple Watch отримає новий дизайн. Діагональ дисплея смарт-годинника збільшиться, за рахунок чого зміниться і зовнішній вигляд гаджета. 

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше компанія  Apple представила новий планшет iPad, призначений для школярів і студентів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?