В "ДНР" знайшли заміну Пушиліну для Мінська
Категорія
Політика
Дата публікації

В "ДНР" знайшли заміну Пушиліну для Мінська

В "ДНР" знайшли заміну Пушиліну для Мінська
Джерело:  online.ua

Виконувачка обов'язків так званої "міністерки закордонних справ ДНР" Наталя Ніконорова буде представляти ватажків ОРДО на переговорах у Мінську.

Про це повідомляє сепаратистський ресурс ДАН, заблокований в Україні, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що офіційно бойовики ОРДЛО не є учасниками переговорів тристоронньої контактної групи в Мінську, однак вони беруть участь у консультаціях.

Ніконорова раніше їздила на засідання політичної підгрупи ТКГ. Денис Пушилін призначив її "постійною повноважною представницею ДНР" на переговорах у Мінську".

Останні 4 роки "ДНР" на переговорах представляв Пушилін, який після вбивства ватажка бойовиків Олександра Захарченка тимчасово очолює "ДНР".

 Нагадаємо, що раніше помічник російського глави Володимира Путіна з українського конфлікту Владислав Сурков підтримав нового в.о. глави "ДНР" Дениса Пушиліна. Він привітав його з призначенням і пообіцяв, що буде його підтримувати на новій посаді. Помічник Путіна побажав новому ватажкові "ДНР" успіхів і висловив надію, що Пушилін продовжить курс ліквідованого Олександра Захарченко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що з "ДНР" втік і колишній радник Захарченко Олександр Казаков, який прихопив з собою валізи грошей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?