Відомо, де в Україні відкриється перший магазин IKEA
Категорія
Україна
Дата публікації

Відомо, де в Україні відкриється перший магазин IKEA

Відомо, де в Україні відкриється перший магазин IKEA

Шведська компанія IKEA, яка є найбільшим у світі рітейлером меблів і товарів для дому, підписала договір на оренду приміщення для свого першого магазину в Україні зі столичним ТРЦ Ocean Mall. Торговельний центр планують вікрити в 2019 році поряд із ТРЦ Ocean Plaza, передає ONLINE.UA з посиланням на  Liga.net.

За словами анонімних джерел, спершу IKEA планувала відкрити магазин в Україні у споруджуваному столичному ТРЦ — "Південний" в Голосіїві, проте потім раптово змінила своє рішення.

"Вони орендували до 4 тис. кв. м. в ТРЦ Ocean Mall, який в наступному році відкриється поряд із ТРЦ Ocean Plaza", — розповів директор одного з торговельних центрів.

Окрім того, керівник консалтингової компанії, який побажав залишитися неназваним, зазначив, що зараз IKEA веде переговори з іншими ТРЦ в Києві, а після відкриття декількох магазинів у столиці в форматі city store площею 3,5-5 тис. км. м. планує виходити в регіони.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше компанія IKEA офіційно заявила про пошук персоналу для роботи в першому в Україні магазині.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?