Джамала зворушила шанувальників кліпом на пісню "Крила"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джамала зворушила шанувальників кліпом на пісню "Крила"

Джамала зворушила шанувальників кліпом на пісню "Крила"
Джерело:  online.ua

Відома українська виконавиця кримськотатарського походження Джамала представила кліп на свою композицію "Крила". Всього за декілька годин він зібрав тисячі переглядів на YouTube, а також сотні схвальних коментарів від вдячних шанувальників співачки, передає ONLINE.UA.

Режисером кліпу стала Анна Копилова.

"Особисто для мене ця пісня про силу, що рухає тебе вперед незважаючи ні на що. Мені здається, що кліп вийшов досить оптимістичним, чого в нашому житті так не вистачає", - заявила режисерка.

У кліпі знялися маленькі спортсмени - вершниця Капіталіна Адаменко, фехтувальниця Аліса Залісіна, акробат Гліб Вовченко, боксери Єгор Поляков і Антон Підгірний і балерина Варя Бусько. Маленькі герої кліпу Джамали борються зі своїми страхами і невпевненістю, перемагають їх і стають переможцями.

Сама співачка зазначила, що її композиція – про те, що кожному з нас потрібна підтримка інших людей.

"Я не люблю поняття selfmade, тому що, на мій погляд, воно неправдиве і підносить нас над іншими. Ми народжуємося в певних сім'ях, батьки скеровують нас, виховують, вкладають в нас свою любов. На кожному етапі нашого життя зустрічаються люди, які нам допомагають, надихають і окриляють", - сказала вона.

Нагадаємо, пісню "Крила" Джамала присвятила своєму чоловікові.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Джамала зворушила новим сімейним фото з сином.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?