Сущенко готовий просити Путіна про помилування – правозахисник
Категорія
Україна
Дата публікації

Сущенко готовий просити Путіна про помилування – правозахисник

Сущенко готовий просити Путіна про помилування – правозахисник
Джерело:  Прямий

Громадський захисник Марк Фейгін заявив, що засуджений в Росії до 12 років колонії український журналіст Роман Сущенко готовий просити про помилування. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Прямий", передає ONLINE.UA.

"Роман готовий написати цей нещасний папір з проханням про помилування, я не бачу в цьому жодної проблеми, Роман зі мною згоден. Не важливо, що ти напишеш, головне – опинитися в Києві", – пояснив Фейгін.

Окрім того, правозахисник наголосив, що українець не визнає свою провину.

 "Звернення за помилуванням абсолютно не означає, що ви визнаєте свою провину. У Романа помер батько в лютому, і тому у нього є підстави сподіватися ще побути зі своєю мамою, яка теж дуже стара людина, на восьмому десятку", – додав Фейгін.

За його словами, російський суд не врахував, що на утриманні Сущенко перебувають його дружина та син. За попередніми даними, журналіста можуть обміняти на Станіслава Єжова, якого в Україні судять за держзраду.

Як повідомляв ONLINE.UA,12 вересня Верховний суд Росії визнав законним вирок  українському журналісту Роману Сущенко, якого засудили до 12 років колонії суворого режиму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?