Росія абсолютно готова: Лавров зробив неочікувану заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія абсолютно готова: Лавров зробив неочікувану заяву

Росія абсолютно готова: Лавров зробив неочікувану заяву
Джерело:  online.ua

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров заявив, що Москва абсолютно готова робити все можливе, щоб вийти з глухого кута у відносинах між Росією та Сполученими Штатами, а також серйозно сприймає бажання президента Дональда Трампа організувати діалог, передає ONLINE.UA з посиланням на DPA.

"Ми серйозно сприймаємо заяви Дональда Трампа про бажання налагодити нормальний діалог між нашими країнами, готові пройти свою частину шляху для виведення двосторонніх зв'язків з глухого кута. Однак судити про реальну зацікавленість партнерів у конструктивній співпраці можна тільки з практичних кроків. А ось їх якраз немає через дії Вашингтона", - сказав Лавров.

Він також зазначив: якщо від американського лідера і йдуть якісь позитивні імпульси, то вони повністю нівелюються замаскованою русофобією в американській еліті, яка розглядає РФ як загрозу геополітичному домінуванню США.

"Вашингтон виступає за системне утримання Росії з використанням односторонніх санкцій та інших інструментів тиску", - поскаржився глава МЗС РФ.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров назвав нормандський формат "блюзнірським" після вбивства главаря бойовиків "ДНР" Олександра Захарченка. Він також зазначив, що в Кремлі вкрай стурбовані тим, що міжнародна спільнота не висловила свого засудження з цього приводу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?