Євросоюз продовжив індивідуальні санкції проти Росії через Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Євросоюз продовжив індивідуальні санкції проти Росії через Україну

Євросоюз продовжив індивідуальні санкції проти Росії через Україну
Джерело:  online.ua

Брюссель ще на півроку продовжив індивідуальні санкції проти Росії через події в Україні. До списку санкцій включено 155 росіян та 44 компанії, які причетні до підриву територіальної цілісності України.

Про продовження індивідуальних санкцій проти росіян повідомляється в заяві ЄС, опублікованій 13 вересня, передає ONLINE.UA.

Індивідуальні санкції проти росіян продовжені до 15 березня 2019 року. Вони передбачають заморожування активів і обмежують поїздки в ЄС всім особам, що входять до списку санкцій.

"Оцінка ситуації не виправдала зміни режиму санкцій", - йдеться в заяві ЄС.

Нагадаємо, крім цих індивідуальних санкцій щодо Росії діють обмежувальні заходи ЄС проти конкретних секторів економіки, продовжені до 31 січня 2019 року, а також санкції, введені проти Росії за анексію Криму, які діють до 23 червня 2019 року.

У список індивідуальних санкцій проти Росії раніше входили 150 росіян і представників так званих "ЛНР" і "ДНР", які ведуть незаконну діяльність на окупованих українських територіях. 14 травня 2018 року в санкційний список внесли ще п'ятьох росіян, які брали участь в незаконних виборах російського президента в окупованому Криму.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що президент США Дональд Трамп підписав указ, що дозволяє вводити санкції проти іноземців включаючи росіян, за втручання у вибори.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?