В НАТО розповіли про одну з головних загроз для України
Категорія
Політика
Дата публікації

В НАТО розповіли про одну з головних загроз для України

В НАТО розповіли про одну з головних загроз для України

Заступник генерального секретаря НАТО з питань політики та політики безпеки Алехандро Альварогонсалес заявив, що корупціє є для України однією з найбільших гібридних загроз, з якою потрібно активно боротися, передає ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

"Боротьба з корупцією - це непросте завдання, і я сподіваюся, ви це розумієте. Ваш уряд і ваша країна стикаються з багатьма проблемами на цьому шляху і я маю поаплодувати всім вам за те, що ви рухаєте вашу країну вперед", - сказав Альварогонсалес.

Окрім того, представник НАТО заявив про необхідність створення чіткої структури доброчесності, підзвітності та відкритості на всіх рівнях влади і зазначив, що Альянс готовий сприяти цим процесам.

 "Є потреба створення атмосфери транспарентності на всіх рівнях…Корупція – це виклик для стабільності і миру. Це свого роду гібридна загроза і боротьба з нею вимагає нових підходів. НАТО розробило для України керівні принципи, кожного року ми проводимо тренінги для військового і цивільного сектору. І ця робота дає реальні результати", - сказав заступник генсека.

Він підкреслив, що Україна підтверджує, що робота із боротьби з корупцією відбувається на найвищому рівні.

Як повідомляв ONLINE.UA,  країни-члени Північноатлантичного альянсу готові розглянути питання прискорення вступу України в НАТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?