Нові iPhone і Apple Watch: названі ціни і дата початку продажу в Україні
Категорія
Технології
Дата публікації

Нові iPhone і Apple Watch: названі ціни і дата початку продажу в Україні

Нові iPhone і Apple Watch: названі ціни і дата початку продажу в Україні

Нові телефони компанії Apple, які були презентовані 12 вересня, з'являться у продажу в Україні на початку жовтня 2018 року. Їх ціна буде стартувати від 29 тисяч 999 гривень, а нові Apple Watch в алюмінієвому корпусі надійдуть в продаж за ціною від 13 тисяч 990 гривень, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Європейську правду.

У компанії "Цитрус", яка займається продажем iPhone в Україні, повідомили, що новий iPhone XR буде коштувати від 29 999 гривень, новий iPhone XS - від 39 999 гривень, а ціни на iPhone XS Max будуть починатися від 44 999 гривень. При цьому там зазначили, що ці цифри не остаточні.

Слід зазначити, що у соцмережах вже іронічно коментують ціни на нові iPhone. Фанатам яблучної техніки в жарт рекомендують "готувати нирки".

Раніше ONLINE.UA публікував онлайн-трансляцію довгоочікуваної презентації Apple, на якій компанія представила ряд новинок- iPhone XS, XS Max і XR, а також новий "розумний годинник" Apple Watch.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?