В Британії несподівано скасували російський бал дебютанток - названа причина
Категорія
Світ
Дата публікації

В Британії несподівано скасували російський бал дебютанток - названа причина

В Британії несподівано скасували російський бал дебютанток - названа причина
Джерело:  online.ua

Щорічний бал російських дебютанток у Лондоні скасовано, оскільки заможні гості зіштовхнулися з візовими проблемами, передає ONLINE.UA з посиланням на The Times.

Видання зазначає, що таку ціну учасниці та гості заходу заплатили за погіршення відносин між Британією та РФ після отруєння в Солсбері.

"Поглянути на дебютанток у білих сукнях та яскравих діадемах щорічно приїжджають багатії з Росії. Однак наслідки подій у Солсбері призвели до жорсткіших візових обмежень, які унеможливлюють участь багатих російських гостей у заході", - сказано в повідомленні.

Організаторка балу заявила, що російські гості, бізнесмени та віпи "зіштовхуються з великими проблемами при отриманні британських віз, їм часто відмовляють". Вони вирішили повернути квитки на захід та вимагати компенсації.

 "Ми продаємо більшість наших квитків росіянам. Їм важко потрапити в Лондон і взяти участь у балі. Я певна, що отруєння тут тим паче не допомогли", - додала прес-секретарка балу Шарлотта Льюіс.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  прем’єр-міністерка Великої Британії Тереза Мей заявила, що росіяни Олександр Петров та Руслан Боширов, яких британські слідчі підозрюють у виконанні отруєння в Солсбері, є офіцерами ГРУ – військової розвідки РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?