Стало відомо про гучну відставку в окупованому Криму
Категорія
Світ
Дата публікації

Стало відомо про гучну відставку в окупованому Криму

Стало відомо про гучну відставку в окупованому Криму
Джерело:  online.ua

"Міністр транспорту" окупованого Криму Юрій Овсянников подав у відставку. Причиною тому стало невиконання поставлених перед ним завдань.

Про це повідомив "глава" окупованого Криму Сергій Аксьонов в соцмережі, передає ONLINE.UA.

За словами Аксьонова, відставка Овсянникова стала одним з його небагатьох правильних рішень. Він заявив, що "міністр транспорту" не виконав поставлені перед ним завдання, а всі його управлінські рішення заслуговують незадовільної оцінки.

"Нам не потрібні обіцянки, нам потрібні конкретні результати. До речі, багато хто продовжує вести рахунок звільнених посадових осіб. Зауважу: справа не в кількості, а в якості. Кадрові поновлення абсолютно природні і триватимуть і надалі", - написав Аксьонов, коментуючи кадрові перестановки в "уряді" анексованого Криму.

Зокрема, Аксьонов звинуватив Овсянникова в тому, що він не прийняв дієвих заходів для оптимізації дорожньої мережі та поліпшення роботи громадського транспорту, а також не вирішив питання про заміну старих зупинок на дорогах на нові.

Нагадаємо, Овсянніков став п'ятим "міністром траснпорта" в окупованому Криму. Він займав цю посаду з травня 2018 року. До цього Овсянников осолювал Московську адміністративну дорожню інспекцію.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в березні 2018 року російська влада відправила у відставку топ-чиновників через проблеми з будівництвом газопроводу з Росії до окупованого Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?