Кримськотатарський активіст зник після обшуку ОМОНівців - відео
Категорія
Події
Дата публікації

Кримськотатарський активіст зник після обшуку ОМОНівців - відео

Кримськотатарський активіст зник після обшуку ОМОНівців - відео
Джерело:  online.ua

 У кримському Бахчисараї вранці 13 вересня пройшов обшук в будинку активіста "Кримської солідарності" Османа Белялова.

Про це повідомляється на сторінці організації в Facebook, передає ONLINE.UA

"У Бахчисараї по вулиці Моїсеєва проходить обшук у будинку кримського татарина Белялова Османа Решатовича. На місці зараз велика кількість людей в масках. Працюють співробітники поліції, ОМОН, росгвардія", - йдеться в повідомленні.

ОМОНівці повезли у райвідділок батька Османа, але потім його відпустили. Самого ж активіста у цей момент вдома не було. Вказано, що він поїхав у справах до Сімферополя - зв'язок із ним зник в дорозі. Де зараз перебуває Белялов – невідомо.

"Достеменно невідомо місце перебування самого Османа, що викликає у нас глибокі побоювання. Подібні ситуації на території Криму неодноразово відбувались, і в подальшому ставало відомо, що стосовно цих осіб були застосовані заходи фізичні" – прокоментував ситуацію юрист Назім Шейхмамбетов.

Окрім того, під час обшуку біля його будинку силовики затримали двох активістів – Селіма Тейфукова та Ельдара Умерова. Вони фіксували на відео дії співробітників російських правоохоронних органів. Згодом їх теж відпустили.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що  в окупованому Сімферополі засудили українця Ігоря Мовенко, якого російська влада звинуватила в екстремізмі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?