Потапа помітили в обіймах Насті Каменських - опубліковані фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Потапа помітили в обіймах Насті Каменських - опубліковані фото

Потапа помітили в обіймах Насті Каменських - опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Відому українську співачку Настю Каменських і продюсера та музиканта Олексія Потапенка (Потапа) помітили в обіймах один одного на одній із вечірок. Фотодокази опубліковані на Instagram-сторінці фангрупи зірок, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що учасники дуету відвідали масштабну вечірку на честь 35-річчя української ведучої Катерини Осадчої. Привітати зірку прийшло багато зірок шоу-бізнесу.

Гості вечірки встигли зняти на відео, як репер Потап ніжно обіймав свою колишню напарницю по сцені Настю Каменських. Але тільки-но користувач соцмереж з камерою підійшов до них ближче, пара побачила це і одразу відпустила одне одного з обіймів.

Нагадаємо, співпраця Потапа та Насті Каменських почалася з пісні «Не пара». Виконавців звів продюсер Руслан Мінжинський. У жовтні 2017 року учасники гурту заявили про перерву у діяльності.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, популярна українська співачка Настя Каменських продовжує радувати шанувальників пікантними фото з відпочинку. Вона опублікувала на своїй сторінці в соцмережі відвертий знімок, на якому продемонструвала всю красу своєї фігури, привівши в захват фанатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?