ЗМІ: у Німеччині священики зґвалтували декілька тисяч дітей
Категорія
Події
Дата публікації

ЗМІ: у Німеччині священики зґвалтували декілька тисяч дітей

ЗМІ: у Німеччині священики зґвалтували декілька тисяч дітей
Джерело:  online.ua

В період з 1946-го по 2014 рік в Німеччини більше 3600 дітей потерпали від наруги з боку представників католицького духовенства.

Про це пише газета Der Spiegel з посиланням на звіт, підготовлений Гисенським, Гейдельберзьким університетами і університетом Мангейма за дорученням Конференції німецьких єпископів, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що майже 1670 священнослужителів у Німеччині вчинили певний сексуальний акт щодо 3677 неповнолітніх.

"Більшість постраждалих були хлопчиками, а більше половини - у віці до 13 років. Священики часто переселялися в нові громади, де не було відомо про їхні дії", - сказано в повідомленні.

Дослідження складене трьома німецькими університетами з використанням 38 000 документів з 27 німецьких єпархій.

Нагадаємо, що починаючи з 1940-х років понад тисячу неповнолітніх дітей в шести єпархіях американського штату Пенсильванія зазнали сексуального насильства з боку понад 300 католицьких священиків.

Нещодавно Папа Римський Франциск заявив, що єпископи, які відмовляються від розслідування випадків педофілії у своїх єпархіях, втратять своє місце.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Африці пастор під час виступу по телебаченню заявив, що за 17 років  приніс в жертву кілька сотень людей, тому що з народження вважав себе слугою диявола.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?