Омелян: посада міністра мені вже остогидла
Категорія
Політика
Дата публікації

Омелян: посада міністра мені вже остогидла

Омелян: посада міністра мені вже остогидла
Джерело:  online.ua

Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що не піде у відставку, хоча добре розуміє, що цей крок вирішив би чимало його проблем. Про це він повідомив в ході брифінгу, передає ONLINE.UA.

Журналісти поцікавилися у чиновника, чи збирається він залишити крісло міністра, після того як детективи Національного антикорупційного бюро повідомили йому про підозру у незаконному збагаченні. Представники ЗМІ зазначили, що саме так роблять більшість європейських політиків при подібних обставинах. Омелян відповів, що не доставить нікому такої радості.

"Мені ця посада вже остогидла і переконаний, що як тільки подам у відставку, то більшість цих заворушень зникне. Я впевнений, що у мене не було б проблем, якби я не був міністром. Це розумію і я, і моя сім'я. Але такої радості я їм не доставлю", - заявив очільник Мінінфраструктури.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, 13 вересня прес-служба НАБУ заявила, що главу Мінінфраструктури Володимира Омеляна підозрюють у незаконному збагаченні  та недекларуванні доходів. Очільник відомства зразу ж відповів на гучні звинувачення бюро, зазначивши, що антикорупціонери "шукали сенсацій, але не знайшли те, чого немає".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?