Притягнемо Путіна до відповідальності: США виступили з важливою заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Притягнемо Путіна до відповідальності: США виступили з важливою заявою

Притягнемо Путіна до відповідальності: США виступили з важливою заявою
Джерело:  online.ua

У Держдепі США заявили, що друга частина американських санкцій проти РФ, запроваджених через отруєння екс-співробітника ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки Юлії, буде надзвичайно жорсткою.

Про це повідомила помічниця держсекретаря Маніша Сінгх під час слухань у Палаті Представників Конгресу США, передає ONLINE.UA

"РФ не надала можливості США проінспектувати російські об'єкти щодо знищення хімічної зброї.Таким чином, Кремль не надав гарантій незастосування хімічної зброї в майбутньому, що було умовою для незапровадження нових санкцій", - сказала вона.

Помічниця держсекретаря зазначила, що США "планують ввести другу хвилю надзвичайно суворих санкцій" в межах закону щодо контролю над хімічною та біологічною зброєю і забороною її використання. Вона також уточнила, що запровадження санкцій заплановане на листопад 2018 року.

"Ми не можемо очікувати, що Путін і його корумповані прибічники змінять свою поведінку в Сирії, Україні та деінде, доки ми не доведемо, що можемо притягти його до відповідальності", - заявив конгресмен Ед Ройс.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Європейський суд заборонив знімати санкції проти Росії, введені через окупацію Криму. Зокрема, мова йде про компанію "Роснефть", яка вимагала скасувати економічні обмеження Євросоюзу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?