В Кабміні вперше прокоментували підозру Омеляну
Категорія
Політика
Дата публікації

В Кабміні вперше прокоментували підозру Омеляну

В Кабміні вперше прокоментували підозру Омеляну
Джерело:  online.ua

В Кабміні заявили, що розраховують на об’єктивне розслідування стосовно міністра інфраструктури Володимира Омеляна, передає ONLINE.UA з посиланням на офіційну заяву уряду.

"Уряд України вважає, що перед законом всі рівні. Ми розраховуємо, що розслідування буде об'єктивним і жодним політичним мотивам у ньому місця не буде. Ми сподіваємося, що дії правоохоронців не вплинуть на роботу Міністерства інфраструктури та не завадять міністру продовжувати виконувати свої обов'язки", - сказано в заяві.

Окрім того, представники Кабміну зазначили, що не встановлено правопорушень у період перебування на посаді міністра Омеляна за час слідства, яке велося проти нього понад рік.

Нагадаємо, що 13 вересня прес-служба НАБУ заявила, що главу Мінінфраструктури Володимира Омеляна підозрюють у незаконному збагаченні та недекларуванні доходів. Очільник відомства зразу ж відповів на гучні звинувачення бюро, зазначивши, що антикорупціонери "шукали сенсацій, але не знайшли те, чого немає".

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що не піде у відставку, хоча добре розуміє, що цей крок вирішив би чимало його проблем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?