Це образа: Британія відреагувала на інтерв'ю офіцерів ГРУ РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Це образа: Британія відреагувала на інтерв'ю офіцерів ГРУ РФ

Це образа: Британія відреагувала на інтерв'ю офіцерів ГРУ РФ
Джерело:  online.ua

Прес-секретар прем'єр-міністра Великої Британії Терези Мей заявив, що інтерв'ю підозрюваних в отруєнні в Солсбері Олександра Петрова і Руслана Бошорова російському телеканалу є образою британської розвідки, передає ONLINE.UA з посиланням на Sky News.

"Брехня і грубі фальсифікації в цьому інтерв'ю, яке було дано телеканалу, що спонсорується російською державою, є образою державних розвідслужб. Але що ще важливіше, вони глибоко образливі для постраждалих від цього жахливого нападу і їхніх близьких ", - сказав він.

Окрім того, речник Мей зазначив, що британська поліція "дуже чітко" виклала докази проти двох підозрюваних і кажучи про їх заперечення своєї причетності, він сказав, що "на жаль, це те, чого ми очікуємо".

 "Вони люди, що перебувають у розшуку, і ми зробили всі кроки для забезпечення їх затримання і притягнення до відповідальності у Великій Британії, якщо вони знову виїдуть за межі Росії", - заявив прес-секретар.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше постійна представниця Британії в ООН Карен Пірс звинуватила Росію у порушенні заборони на використання хімзброї. Окрім того, вона зазначила, що РФ грає в кості життями мешканців Солсбері, де отруїли екс-шпигуна Сергія Скрипаля і його доньку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?