"До свидания, наш ласковый мишка": Порошенко потролив Росію
Категорія
Політика
Дата публікації

"До свидания, наш ласковый мишка": Порошенко потролив Росію

"До свидания, наш ласковый мишка": Порошенко потролив Росію
Джерело:  online.ua

Президент Петро Порошенко вирішив вкотре попрощатися з РФ, підкресливши, що "російський вектор" розвитку України остаточно розірваний. Він також додав, що Україна "переграла Росію" та попрощалася з радянським минулим, передає ONLINE.UA.

"Це не лише намір зайвий раз помахати рукою Москві - "до свиданья, наш ласковый миша, возвращайся в свой сказочный лес!" Це месидж і нашим західним партнерам: "Раз ви (Альянс-ЄП - ред. ) неодноразово вже нам сказали, що двері відкриті, то навіть не сумнівайтеся, ми обов’язково ними зайдемо!", - сказав український лідер на форумі Ялтинської європейської стратегії.

Петро Порошенко зазначив, що Україна отримала підтвердження перспективи вступу до НАТО на липневому саміті Альянсу в Брюсселі.

"Цьогорічний саміт НАТО підтвердив євроатлантичну перспективу великої європейської країни... Президенти і прем’єри один за одним говорили: пане президенте, двері НАТО для вас відкриті", - переказав він переговори на саміті.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що президент Петро Порошенко висловив співчуття, що Донецьк як і раніше залишається окупованою територією.  Але він запевнив донеччан, що скоро над містом знову піднімуть прапор України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?