Фанати жорстко розкритикували нові фото Насті Каменських
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Фанати жорстко розкритикували нові фото Насті Каменських

Фанати жорстко розкритикували нові фото Насті Каменських
Джерело:  online.ua

Популярна українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, зіткнулася з жорсткою критикою з боку своїх прихильників. Так, фанати зірки, коментуючи нові фото красуні, зазначили, що артистка дуже сильно схудла і тепер виглядає не так привабливо і апетитно, як раніше, передає ONLINE.UA.
Співачка опублікувала серію знімків в одному з київських ресторанів і фото на Софіївській площі. Для походу в заклад Каменських обрала коротку напівпрозору сукню золотого кольору і піджак в тон. А Києвом зірка прогулялася в довгій чорній сукні і чорному жакеті.
Шанувальники переконані, що Каменських не личить худоба, яка її дуже старить, і закликали красуню перестати мучити себе дієтами.

"Худа. Немає на що подивитись; дуже-дуже схудла; класно виглядаєш; Настя, це ти?; щось пішло не так; я тебе навіть не впізнав; раніше була милою, а тепер - вульгарна; дивний вираз обличчя", - пишуть фанати в коментарях до світлин.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярна українська співачка Настя  Каменських викликала гучний фурор  в Юрмалі, де вона бере участь в музичному фестивалі радянської та латвійської співачки Лайми Вайкуле "Рандеву". Артистка приголомшила появою на публіці у відвертому вбранні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?