Омеляна відпустили на поруки - подробиці гучної справи
Категорія
Політика
Дата публікації

Омеляна відпустили на поруки - подробиці гучної справи

Омеляна відпустили на поруки - подробиці гучної справи
Джерело:  online.ua

Суд відпустив на поруки міністра інфраструктури Володимира Омеляна, якого підозрюють у незаконному збагаченні та декларуванні недостовірної інформації. Дане рішення ухвалила суддя Солом’янського райсуду Києва Ганна Сергієнко, передає ONLINE.UA.

Рішення судді оскарженню не підлягає.

Відомо, що поручителями виступили міністр молоді і спорту Ігор Жданов та нардеп від "Народного фронту" Федір Бендюженко. Також вказано, що Омеляна зобов'язали здати закордонні паспорти.

 Голова Мінінфраструктури заявив, що вважає справу політично вмотивованою.

"Сьогоднішнім обвинуваченням я отримав індульгенцію, що я не скоїв жодного правопорушення, перебуваючи на посаді… Якби була бодай тінь підозри, то, я думаю, справа була б набагато гучнішою й цікавішою", – заявив Омелян, додавши, що це провадження можна сміливо порівняти із "боротьбою з бабцями в переходах".

Нагадаємо, що 13 вересня прес-служба НАБУ заявила, що главу Мінінфраструктури Володимира Омеляна підозрюють у незаконному збагаченні та недекларуванні доходів. Очільник відомства зразу ж відповів на гучні звинувачення бюро, зазначивши, що антикорупціонери "шукали сенсацій, але не знайшли те, чого немає".

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, в Кабміні заявили, що розраховують на об’єктивне розслідування стосовно міністра інфраструктури Володимира Омеляна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?