Відомий український співак потрапив в ДТП - фото
Категорія
Події
Дата публікації

Відомий український співак потрапив в ДТП - фото

Відомий український співак потрапив в ДТП - фото
Джерело:  online.ua

Популярний український музикант, екс-соліст групи ТНМК Едуард (Діля) Приступа ввечері 13 вересня потрапив в аварію. Про це він розповів на своїй сторінці в мережі Facebook, передає ONLINE.UA.

Вказано, що ДТП сталося поблизу міста Буча Київської області.

Співак стверджує, що їхав зі швидкістю 30-40 км/год. За словами Приступи, винуватцем аварії став водій вантажного автомобіля, який в'їхав у його автомобіль.

"Потужний удар - ззаду мого авто, від якого перед уклинився в маршрутку. Я був причеплений ременем безпеки, але від удару об кермо знепритомнів. Опритомнів - навколо люди, каламутить в очах, голоси ледь чути. Це була вантажівка, водій піймав «гаву»... Перша думка, живий, нормально. Дзвоню в страхову, викликаю швидку, викликаю поліцію, поздвонив друзям. Швидка приїхала ... ", - розповів він.

Окрім того, музикант поскаржився, що не розуміє чому в нього забрали права, техпаспорт, і авто на штрафмайданчик. Співак наголосив, що водій вантажівки одразу визнав провину, страхові агенти, прибувши на місце події, теж все зафіксували.

Як повідомляв ONLINE.UA, 31 серпня під час гастролей невідомі пограбували автобус популярного українського гурту "СКАЙ".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?