Це ганебно: в США розкритикували український уряд
Категорія
Політика
Дата публікації

Це ганебно: в США розкритикували український уряд

Це ганебно: в США розкритикували український уряд
Джерело:  online.ua

Спецпредставник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер заявив, що український уряд робить недостатньо для співвітчизників, які живуть на контрольованих угрупованнями "ДНР" та "ЛНР" територіях.

Про це він сказав в інтерв’ю Radio Free Europe / Radio Liberty, передає ONLINE.UA.

За його словами, офіційний Київ не має чіткого плану реінтеграції територій після завершення збройного конфлікту. Курт вважає, що попередні ідеї з реінтеграції не мають потужної політичної підтримки, і є мало ознак того, що це було б пріоритетом для українського уряду.

"Це ганебно, тому що ці люди пройшли багато чого. Це змушує їх бути дуже незадоволеними урядом України... Київ повинен співпрацювати з Червоним Хрестом, щоб допомогти отримувати державні пенсії людям старшого віку і людям з обмеженими можливостями для пересування", - наголосив американський дипломат.

Нагадаємо, нещодавно Волкер заявив, що Кремль поки не робитиме спроб мирного врегулювання на Донбасі, а чекатиме результатів виборів в Україні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Волкер заявив, що осінні вибори на Донбасі, оголошені проросійськими сепаратистами з самопроголошених "ДНР" та "ЛНР", нелегітимні та порушують логіку мінського процесу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?