"Цвет настроения черный": Кіркоров і Крід шокували мережу новим кліпом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Цвет настроения черный": Кіркоров і Крід шокували мережу новим кліпом

"Цвет настроения черный": Кіркоров і Крід шокували мережу новим кліпом
Джерело:  online.ua

Скандальний російський співак Філіп Кіркоров і репер Єгор Крід представили новий спільний кліп на пісню "Цвет настроения черный". Ролик з'явився на YouTube-каналі лейбла Black Star 14 вересня і за кілька годин зібрав півмільйона переглядів, передає ONLINE.UA.

У кліпі також знявся російський репер Тіматі, який запропонував Кіркорову стати членом лейбла Black Star. Співак переходить "на темну сторону" і разом з репером спускається в дивний підвал. Там виконавці стали персонажами популярного американськгого серіалу "Breaking Bad".

Користувачі зразу ж помітили, що кліп практично побудований на рекламі різних продуктів і сервісів. В кінці ролику Крід отримує кулю "за нашого короля Філіпа Бедросовича".

Окрім того, в кліпі показані невдалі дублі.

Мережа активно обговорює незвичний дует та їхню доволі епатажну роботу.

"А далі на нас чекають всі кольори веселки?; Філіп - тато Тіматі, тепер все зрозуміло; Реклами в цьому ролику в 10 разів більше, ніж сенсу в тексті пісні; що за дурницю я подивився?; Гроші та понти... я таким ніколи не буду; Кіркоров продав душу Тіматі; Це більше схоже на пародію; ох, навіщо так себе ганьбити?; Не вірю, що Кіркоров там, а був народним артистом РФ", - пишуть глядачі в коментарях до відео.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що скандальний російський співак  Філіп Кіркоров випустив кліп на пісню "Цвет настроения синий".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?