ЗСУ потужно відповіли на провокації бойовиків на Донбасі: ворог зазнав масштабних втрат
Категорія
Події
Дата публікації

ЗСУ потужно відповіли на провокації бойовиків на Донбасі: ворог зазнав масштабних втрат

ЗСУ потужно відповіли на провокації бойовиків на Донбасі: ворог зазнав масштабних втрат
Джерело:  online.ua

Бойовики продовжують провокаційні обстріли на Донбасі. Вони зривають введене перемир'я з забороненої Мінськими угодами зброї, але бійці ЗСУ впевнено тримають оборону і не здають своїх позицій ворогові.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу, 14 вересня, бойовики 25 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників. З БМП, 82-мм мінометів, гранатометів різних систем, крпунокаліберних кулеметів і стрілецької зброї вони обстрілювали позиції ООС в районі Жовтого, Станиці Луганській, Кримського, Луганського, Новотошківського, Світлодарська, Чермалика, Красногоровки, Гнутового, Павлопіля, Водяного, Широкино і Лебединського. В ході бойових дій українські військові не постраждали.

За даними розвідки, ворог зазнав масштабних втрат. Повідомляється про двох знищених і трьох поранених бойовиках.

"З початку доби, 15 вересня, ворог з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї 4 рази обстріляв позиції ООС поблизу Кримського, Гнутового і Водяного. По захисниках опорних пунктів на Маріупольському напрямку також противник тричі відкривав вогонь з мінометів калібру 120 і 82 мм. Втрат серед бійців ЗСУ немає", - йдеться у зведенні ООС.

Раніше ONLINE.UA публікував відео, як ЗСУ знищують військову техніку бойовиків на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?